Opnames videoproject

Op zoek naar een goede manier om snel en aantrekkelijk te communiceren over een project? Denk eens aan een videoproductie! Dit is een uitstekende manier om doelgroepen in een paar minuten helemaal bij te praten over de doelstellingen, vorderingen en resultaten en/of om ze enthousiast te maken om aan te haken of medewerking te verlenen.

De kracht van beeld
Door te kiezen voor een video bespaart u de inspanningen die u anders zou doen om uitgebreide projectrapporten onder de aandacht te brengen. En laten we eerlijk zijn; beelden zeggen vaak meer dan woorden, zijn ware aandachttrekkers en blijven beter hangen.

Totale ontzorging
Wij kunnen uw verhaal vertalen in een aantrekkelijke (korte) film. Van draaiboek tot eindproduct, wij nemen u hierbij alle zorgen uit handen. Wij schrijven de storyline, maken het draaiboek, produceren, interviewen, regisseren en voeren de (eind)redactie. Onze partner Taramundi filmt en monteert.

Winterse opnames
Op dit moment werken wij aan een videoproject, waarvan de meeste opnames buiten plaatsvinden. Dus dassen om, handschoenen aan en duimen voor goed weer!

Kom snel terug op onze website, want binnenkort laten wij hier het resultaat zien.