Home > Wat wij doen > dagvoorzitter/presentator

Dagvoorzitter/presentator

Bent u op zoek naar een presentator, ceremoniemeester, gespreksleider of dagvoorzitter voor uw zakelijke bijeenkomst? Marlous Löffelman is een ervaren spreker die uw boodschap op professionele wijze over het voetlicht brengt.

Zij rijgt programma-onderdelen naadloos aan elkaar, introduceert en interviewt sprekers, leidt discussies, brainstorms en kerndoelensessies. Ze zal uw gasten op luchtige wijze enthousiast maken voor uw boodschap en de zaal betrekken bij de onderwerpen van de dag.

Maar ook voor informele en feestelijke bijeenkomsten kunt u een beroep op haar doen. Zij is een vrolijke, representatieve presentator die graag een lach op het gezicht tovert van uw gasten.

Marlous bereidt zich grondig voor en als u haar vroegtijdig inschakelt bij uw plannen, kan zij u helpen bij de invulling van uw programma, voorbesprekingen houden met andere sprekers en ervoor zorgen dat iedereen op het podium goed voorbereid en ontspannen zijn of haar verhaal kan doen.

Moet u zelf spreken in het openbaar en is dit niet uw sterkste kant? Marlous kan u hierin trainen en/of als uw spreekbuis optreden. Op verzoek kan zij u ook van dienst zijn met presentaties in PowerPoint of Prezi.