Home > Wat wij doen > Eventorganisatie

Eventorganisatie

Een (zakelijke) bijeenkomst is hét moment om u van uw beste kant te laten zien. Omdat u een product of dienst introduceert bij uw opdrachtgevers of omdat u iets te vieren heeft met uw medewerkers. Omdat u een mijlpaal niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan of omdat u iets te vertellen heeft wat de spotlights verdient.

Juist als de spotlights op u en uw organisatie worden gericht, is het belangrijk om zo goed mogelijk voor dat voetlicht te komen. And that’s where we come in… Eventorganisatie is niet iets dat je ‘er even bijdoet’. Wij kunnen u ontzorgen door de organisatie van uw bijeenkomst gedeeltelijk of volledig op ons te nemen.

Door ons de eventorganisatie toe te vertrouwen, bent u er niet alleen van verzekerd dat het regelwerk soepel verloopt, maar ook dat de invulling van de dag of het dagdeel precies aansluit bij uw beoogde doel. Dat betekent de juiste:

  • locatie
  • aankleding (interieur, design, goodiebags, etc.)
  • presentator, dagvoorzitter, ceremoniemeester (m/v)
  • sprekers
  • artiesten, muzikanten, dj
  • gastheren en -dames
  • catering
  • audiovisuele ondersteuning

Maar bovenal: de juiste inhoud. Van daaruit starten wij altijd. Wat wilt u bereiken en bij wie? Welke kernboodschappen horen daarbij en wat zijn de argumenten om uw genodigden te betrekken bij uw bijeenkomst? We moeten ervoor zorgen dat elke minuut de moeite waard is voor de aanwezigen. Ze moeten geboeid en betrokken raken én blijven. Het maken van de juiste keuzes wat betreft de invulling van het event is dus heel belangrijk!

Uiteraard hoort ook een goed uitnodigingstraject erbij. We ‘teasen’ uw genodigden om ervoor te zorgen dat zij vroegtijdig de dag en het tijdstip van uw bijeenkomst in hun agenda noteren. We enthousiasmeren ze met een mooie uitnodiging en met een aantrekkelijk programma en herinneren ze kort voor het event aan het naderen van dé dag.

Op de dag zelf nemen wij u alle zorgen uit handen zodat u uw aandacht volledig kunt richten op uw gasten. En natuurlijk zelf genieten van uw prachtige evenement.