Website voor B&B Steltenberg ‘Bij ons op zolder’

Het dorpje Zoelen in de fruitige Betuwe heeft sinds kort een prachtig nieuwe B&B. Deze heet Steltenberg ‘Bij ons op zolder’ en telt drie mooie, ruime kamers met eigen badkamer, die net zo charmant als luxe zijn. Hier wil je nooit meer weg! 

De enthousiaste eigenaren Bianca en Wilfred hebben van hun B&B iets heel bijzonders gemaakt. Zij bouwden een steltenberg; een hooiberg met een verhoogde vloer op stelten die in vroegere tijden het hooi beschermde bij overstromingen. Verschil met vroeger is dat deze steltenberg gloednieuw is, luxe en van alle moderne gemakken voorzien. En dat overstromingen hier gelukkig niet meer voorkomen.

Zo’n mooie B&B verdient een mooie website die bezoekers een goed en waarheidsgetrouw beeld geeft van de accommodatie. Zodat ze staan te popelen om een overnachting, weekendje/midweekje weg of hele vakantie te boeken. Dat natuurlijk ook direct via de website kan.

Wij ontwierpen en ontwikkelden de website en verzorgden ook de fotografie en bijbehorende styling. Uiteraard ontsnapten ook de teksten niet aan onze aandacht.

We zouden hier nog hele verhalen kunnen vertellen over hoe mooi B&B Steltenberg ‘Bij ons op zolder’ gelegen is, hoe prachtig de landerijen en bloesems zijn waarop je uitkijkt vanaf het terras en vanuit de kamers, wat er allemaal in de regio te doen is voor jong en oud en hoe prachtig het er van binnen en buiten uitziet. Maar liever verwijzen wij u naar www.bijonsopzolder.nl zelf.

En blader hieronder ook eens door een greep uit de foto’s die wij maakten. Krijgt u ook spontaan zin in vakantie?

Zicht_vanuit_boomgaardZolder_slaapkamerKamer_linksKeukenOntbijtZolder_badkamerBadkamerHoning_theeWoonkamerBloesemKlompenFlipjeSleutels