Home > Over WolLöf > David Wolf

David Wolf

David Lucas Wolf studeerde Grafische- en Typografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst in Den Haag. Hij begon al vroeg met een zelfstandig bestaan. Na een aantal jaar in de (educatieve) uitgeverijbranche te hebben gewerkt, is hij sinds 1990 gevestigd als BNO-ontwerper.

In 1997 richtte hij Jeronimus|Wolf communicatie consultancy & design op dat later werd omgedoopt tot PLEON Jeronimus|Wolf (BBDO/Omnicom). In 2003 verliet hij dit bureau om met Marlous Löffelman WolLöf Communicatie BNO (Reclamebureau Tiel) te starten.

David is (strategisch) communicatieadviseur, allround grafisch ontwerper, fotograaf, art director en helemaal thuis in identiteit en imago, het opzetten van corporate identities: huisstijlen, de look & feel van websites, corporate- en interne communicatiemiddelen. Ook indoor/interieur signing behoort tot zijn werkzaamheden. Sinds 2008 mag hij zich Webdesign Professional noemen.

Ook buiten zijn studio is David creatief; hij besteedt graag wat vrije tijd aan gitaarspelen, beeldhouwen, schilderen en fotografie. Dit laatste doet hij ook professioneel binnen WolLöf. Alle foto’s op deze website zijn bijvoorbeeld van zijn hand.