BiebTalks KLUUN: interviewer/gespreksleider

Wie kent hem niet: KLUUN? Deze populaire bestsellerauteur, verzorger van workshops & masterclasses, keynote spreker en lifecoach verkocht de afgelopen twee decennia bijna drie miljoen boeken. Zijn werk is in meer dan 27 talen vertaald en zijn boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ is ook verfilmd en tot theaterstuk verwerkt. Op zaterdag 2 september 2023 was hij te gast bij BiebTalks Special van Bibliotheek Rivierenland. In de theaterzaal van cultuurcentrum Zinder stond zijn boek ‘Help, ik heb een puber!’ in de spotlights. Marlous interviewde hem en leidde het gesprek tussen hem en het publiek.   

Kluun_Help ik heb een puber
BiebTalks 

BiebTalks van Bibliotheek Rivierenland staat voor prikkelende onderwerpen, pakkende sprekers en actuele thema’s. Leden van de bibliotheek mogen de BiebTalks gratis bijwonen, niet-leden betalen een (zeer) klein bedrag. Eerder dit jaar verzorgden Splinter Chabot & Raven van Dorst, Sander Schimmelpenninck & Emine Ugur, Israel van Dorsten en Sinan Can al boeiende ‘talks’.

Help, ik heb een puber!

KLUUN, oftewel Raymond van de Klundert, vindt pubers fascinerende wezens. Hij noemt ze onder andere de gekste, levendigste, onzekerste en aandoenlijkste wezens die er bestaan. Hij is zelf vader van een post-puber, een puber, een neo-puber en twee stiefpubers. Zijn nieuwste boek ‘Help, ik heb een puber!’ is zowel een survivalgids voor puberouders als een ode aan de pubers zelf. Op zaterdag 2 september 2023 kwam het publiek luisteren, meepraten en lachen om de herkenbare en soms hilarische verhalen over dat heerlijke, vreemde wezen, de puber.

Interview

Op LinkedIn vat Bibliotheek Rivierenland de avond als volgt samen: “Marlous Löffelman leidt het gesprek en benoemt KLUUN al snel tot WiFi-fluencer. Regel één van vakantie met pubers is: Zorg dat er ALTIJD goede WiFi aanwezig is. En verwacht vooral niet dat je ze overal mee naartoe krijgt. Na een aantal grappige anekdotes komen ook de serieuzere onderwerpen aan bod. Wat voor ouder ben jij zelf? Hoe ga je om met alcohol- en drugsgebruik? Weet jij precies met wie je kinderen omgaan? Over de kracht van complimenten in tegenstelling tot kritiek en de ruimte om fouten te maken. Als ervaringsdeskundige weet KLUUN één ding in ieder geval zeker, onvoorwaardelijke liefde is hét antwoord op een waardevolle relatie met je puber.”

Heeft u ook een event?

Met meer dan twintig jaar presentatie-ervaring kan Marlous als dagvoorzitter, presentator, gespreksleider, interviewer of allround host een bijdrage leveren aan de sfeer en inhoud van uw (zakelijke) event. Zij verdiept zich in uw gasten en sprekers, in hun onderwerpen en in de wensen van uw publiek. Zij stelt zich in dienst van de boodschap en het doel van uw sprekers en houdt een scherp oog op de verbinding met de toehoorders. Mensen op hun gemak en in hun kracht zetten, is kenmerkend voor haar werkwijze.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem contact op.

Webinar presentator_Marlous Loffelman