Home > Over WolLöf > Marlous Löffelman

Marlous Löffelman

drs. Marlous Löffelman studeerde Algemene Letteren aan de Universiteit Utrecht en specialiseerde zich in Communicatiekunde. Zij deed, alvorens WolLöf (Reclamebureau Tiel) te starten met David Wolf, een aantal jaar ervaring op als communicatie-/PR-adviseur en tekstschrijver aan zowel klant- als bureauzijde.

Marlous richt zich elke dag met veel passie op communicatie in al haar facetten. Denken met het hoofd van uw doelgroepen en dit vertalen naar treffende teksten en creatieve concepten; dat is waar zij goed in is. Ook als u behoefte heeft aan (tijdelijke) communicatiekracht in de vorm van een ervaren interim communicatieadviseur of -projectleider is Marlous uw vrouw!

Ervaring in de mediawereld deed Marlous sinds 2003 op bij diverse nationale radiostations als presentatrice/co-host en producer: Radio538, 3FM, Radio Veronica en Qmusic. Zij was drie jaar lang vakjurylid van de Marconi Awards, won een publieksprijs voor Beste Vrouwelijke Producer en trainde jonge radiomakers. Zij verleent nog altijd haar stem aan bedrijfsfilms, commercials en voice responsesystemen van inmiddels tientallen bedrijven. Misschien heeft u haar weleens gehoord.

Haar presentatie-ervaring zet zij ook in voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een presentator, ceremoniemeester, gespreksleider of dagvoorzitter voor hun (online) bijeenkomsten. Zij rijgt de programma-onderdelen naadloos aan elkaar, introduceert en interviewt sprekers en leidt discussies. Ze zal uw genodigden op luchtige wijze enthousiasmeren voor uw boodschap en de zaal betrekken bij de onderwerpen van de dag. Maar ook voor informele en feestelijke bijeenkomsten kunt u een beroep op haar doen. Mensen op hun gemak en in hun kracht zetten, is kenmerkend voor haar werkwijze.

In haar vrije tijd zingt zij in een rockkoor en in diverse projectkoren, luistert ze muziek en snuift ze graag frisse lucht op in binnen- en buitenland.