Home > Wat wij doen > Webdesign

Webdesign

WolLöf ontwerpt websites, zorgt voor de technische realisatie ervan en zorgt dat de zoekmachines u vinden. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) behoort bij ons tot de standaardwerkzaamheden. Wij beginnen met het rangschikken van de informatie (de zogenaamde sitemap), dan het ontwerp van de look & feel van de website en daarna vullen we de site met de geschreven teksten en afbeeldingen. Wij eindigen met het testen en activeren van het eindresultaat op internet, op een beeldscherm, een tablet en een smartphone (iOS of Android) met de meest voorkomende browsers.

Het uiterlijk van uw site moet passen binnen de branding van uw product, dienst of persoon, het ‘plaatje’ moet kloppen met de verwachting van uw doelgroep(en).

Wij stellen een sitemap op en schrijven of redigeren de teksten voor uw website. Immers, een bezoeker leest een website op een andere manier dan bijvoorbeeld een folder. Wij weten hoe. Door de tekst en de metagegevens dusdanig te componeren, kunnen wij ervoor zorgen dat uw site voorkomt in de ranking van de bekende zoekmachines. Natuurlijk zo hoog mogelijk! Door een analyseprogramma te koppelen aan uw website, kunt u precies zien hoeveel mensen uw website bezoeken, op welke momenten en welke pagina’s favoriet zijn. Deze en veel meer informatie is erg waardevol voor het kunnen nemen van weldoordachte managementbeslissingen.

Beschikt u al over een website en kan deze een flinke facelift gebruiken? Wordt uw site niet goed genoeg gevonden door de zoekmachines? Of wilt u graag een digitale nieuwsbrief voor uw relaties? Vraag het WolLöf!