Home > Wat wij doen > Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

WolLöf is zeer ervaren in het (grafisch) ontwerpen van legio middelen. Wij onderzoeken en adviseren hoe ‘het plaatje’ het beste uw boodschap overbrengt of ondersteunt. Welke kleuren en stijlelementen dragen hiertoe bij? Welke vormen en foto’s zijn sterk? Hoe kunnen wij een ingewikkelde kwestie inzichtelijk maken? Bij het ontwerpen van de beelden verliezen wij nooit de woorden uit het oog.

Een consistente beeldtaal, typografie en inhoudelijke taal is essentieel voor de branding van uw product, merk, dienst of persoon. Een herkenningsmelodie die u precies past, dat is de basis voor al ons grafisch werk.

Ook ontwerpen wij huisstijlen en logo’s en ontwikkelen wij zogenaamde parapludesigns en richtlijnen waarmee andere bureaus (of uw eigen communicatieafdeling) weer aan de slag kunnen, mocht dat nodig zijn. Wij bewaken uw huisstijl, zodat u altijd hetzelfde vertrouwde gezicht aan de wereld laat zien.

Wij kunnen de complete grafische productie voor u verzorgen; van de allereerste schets tot de (op)levering van het drukwerk, uw website, reclamecampagne of andere middelen met uw bedrijfs- of productinformatie. Mochten overige specialisten nodig zijn, zoals illustratoren, standbouwers, cartografen, visagisten en fotografen, dan putten wij uit ons warme netwerk voor het samenstellen van het beste team om de klus te klaren. Wij verzorgen de art directie, maken prijsafspraken met leveranciers en zorgen voor de project- en drukwerkbegeleiding. Daarbij houden wij u op de hoogte van de voortgang en bewaken wij uw budget, zodat u weet dat uw product op tijd wordt geleverd en voor de afgesproken prijs.