Home > Wat wij doen > Videoproducties

Videoproducties

Valt u het u ook weleens op dat zodra er ergens bewegend beeld te zien is, alle ogen meteen daarop gericht zijn? Hiervan kunt u slim gebruikmaken. Een video is een aantrekkelijke manier om uw organisatie, product of project onder de aandacht te brengen.

WolLöf (Reclamebureau Tiel) kan de ideale video voor u ontwikkelen. Van draaiboek tot draaidag, wij zorgen ervoor dat u een kant-en-klare film ontvangt die u naar hartenlust kunt inzetten: voor presentaties, uw website, social media, nieuwsbrief, etc. Daarbij zorgen wij ook voor de graphics, voice-over en rechtenvrije muziek. Voor onze videoproducties werken wij samen met Taramundi.

Ook voor audiovisuele producties geldt dat de beelden en de beeldtaal moeten vallen binnen de branding van uw organisatie, product, dienst of persoon. De wijze waarop er wordt gefilmd, de montage, de graphics, de muziek en het kleurgebruik dragen sterk bij hieraan. De hele sfeer moet kloppen.

Of u nu een korte instructievideo wilt of een uitgebreide projectfilm, een commercial, reclamespotje, documentaire of videoclip, als u contact met ons opneemt, kunnen we onze werkwijze met u bespreken.