Home > Wat wij doen > dagvoorzitter/presentator

Dagvoorzitter/presentator

Bent u op zoek naar een presentator, ceremoniemeester, gespreksleider of dagvoorzitter voor uw zakelijke bijeenkomst? Marlous Löffelman is een ervaren spreker die uw boodschap op professionele wijze over het voetlicht brengt.

Zij rijgt programma-onderdelen naadloos aan elkaar, introduceert en interviewt sprekers, leidt discussies, brainstorms en kerndoelensessies. Ze zal uw gasten op luchtige wijze enthousiast maken voor uw boodschap en de zaal betrekken bij de onderwerpen van de dag.

Maar ook voor informele en feestelijke bijeenkomsten kunt u een beroep op haar doen. Zij is een vrolijke, representatieve presentator die graag een lach op het gezicht tovert van uw gasten.

Marlous bereidt zich grondig voor en als u haar vroegtijdig inschakelt bij uw plannen, kan zij u helpen bij de invulling van uw programma, voorbesprekingen houden met andere sprekers en ervoor zorgen dat iedereen op het podium goed voorbereid en ontspannen zijn of haar verhaal kan doen.

Moet u zelf spreken in het openbaar en is dit niet uw sterkste kant? Marlous kan u hierin trainen en/of als uw spreekbuis optreden. Op verzoek kan zij u ook van dienst zijn met presentaties in PowerPoint of Prezi.

Tot 2 keer toe had ik het genoegen te mogen optreden met Marlous als dagvoorzitter. En dat was een groot genoegen. Als professioneel spreker weet ik hoe belangrijk de functie van dagvoorzitter is tijdens zo’n dag. Een goede dagvoorzitter doet veel meer dan alleen maar de sprekers aankondigen en het gebeuren in goede banen leiden. Zij (of hij) zorgt er ook voor dat iedereen (gasten en sprekers) zich welkom weet, dat de sfeer past bij de doelstellingen van de dag, en dat de dag uitgroeit tot iets bijzonders. Marlous kan dat allemaal als geen ander. Zij beschikt daarbovenop ook nog over een natuurlijke charme, een warme uitstraling en een mooie stem. Wat kun je nog meer wensen van een dagvoorzitter?

Peter van der Wel, Principal Futurist and public speaker
BiebTalks Kluun_Marlous Loffelman_7Inspiratiebijeenkomst FruitDelta RivierenlandMarlous Loffelman Peter Wilms Natalie Burgers Leonard Geluk Friso de Zeeuw_symposium FruitDeltaMarlous Loffelman Peter Wilms Natalie Burgers Leonard Geluk Friso de Zeeuw_symposium FruitDelta_2Webinar 3 FruitDelta Rivierenland_Marlous Loffelman Servaas Stoop Christianne van der Wal_lrMarlous Löffelman_presentator Lobby en Branding FruitDelta RivierenlandMarlous Löffelman_discussieleiderMarlous Loffelman Hans BeenakkerBiebTalks Kluun_Marlous Loffelman_6Marlous-Löffelman_dagvoorzitter-lancering-FruitDelta-RivierenlandServaas Stoop Hans Beenakker Marlous Loffelman_symposium FruitDelta2500_DLW8667Marlous Loffelman_presentatorWebinar 3 FruitDelta Rivierenland_lrMarlous Löffelman dagvoorzitter presentator